Selecteer een pagina

Weergaven navigatie

Evenement weergaven navigatie

Vandaag

Het SEO-Revolutie Congres: Automatiseer je Succes met AI

CTH 2.004

In deze sessie duiken we diep in de wereld van SEO-automatisering en kunstmatige intelligentie en ontdekken we hoe deze onderwerpen samenkomen om de toekomst van zoekmachineoptimalisatie te vormen. Deze sessie is bedoeld om deelnemers een diepgaand inzicht te geven in de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van A.I. en SEO, en hoe ze deze technologieën kunnen benutten om hun digitale aanwezigheid te verbeteren.

Reis door de wereld van de toekomst met augmented reality en virtual reality

CTH 2.100

Augmented Reality, Virtual Reality, Mixed Reality – intrigerende concepten die steeds meer aanwezig zijn in ons dagelijks leven. Je hebt er waarschijnlijk al mee kennisgemaakt zonder het te beseffen. Denk aan ervaringen zoals Pokemon Go, de IKEA Place app en zelfs enkele bekende Snapchat-filters die gebruikmaken van AR-technologie. Zowel Augmented Reality als Virtual Reality blijven zich ontwikkelen en worden steeds veelzijdiger in hun toepassingen. Tijdens onze sessie delen we tips en tricks over hoe je AR en VR kunt inzetten voor diverse doeleinden, met voorbeelden uit diverse perspectieven.

De Toekomst van Conversie: AI-Revolutie voor Websites en Webshops

CTH 2.058

In een wereld waarin digitale aanwezigheid cruciaal is voor het succes van bedrijven, staat kunstmatige intelligentie (AI) op het punt om een revolutie teweeg te brengen in de manier waarop we online zakendoen. Stel je een scenario voor waarin je website of webshop niet alleen bezoekers aantrekt, maar ze ook betoverd en geïnspireerd achterlaat. Dat is precies wat AI kan bereiken. Woon op 23 november 2023 onze sessie bij, waarin we dieper zullen ingaan op hoe kunstmatige intelligentie kan worden ingezet om de conversieratio van jouw website of webshop te verbeteren.

De ins en outs van online PR

CTH 2.012

Heb je wel eens gehoord van online PR? Of ben je benieuwd wat het precies inhoudt en waarom het zo nuttig is? Sluit dan aan tijdens onze informerende sessie waarin we jou in een mum van tijd omtoveren in een echte PR-kenner.

Ontdek de toekomst van SEO! De SEO Future Sessie

CTH 4.121

Lijkt het jou wat om je in de wereld van SEO te verdiepen en je website naar nieuwe hoogtes te tillen? Doe dan mee aan onze exclusieve AI SEO Future Sessie, gepresenteerd door SEO-experts Quinten Greve en Gijs Wobbes.

Je doelgroep aanspreken op maat: Zo werk personalisatie

CTH 4.004

In een wereld die steeds meer gedreven wordt door data, is het cruciaal voor professionals om te begrijpen hoe big data en personalisatie hand in hand gaan om krachtige klantervaringen te creëren. Wij nodigen je uit voor een speciale presentatie die big data en personalisatie makkelijk én toegankelijk maakt.

Connect & Influence

CTH 2.102

In de sessie gaan alle aspecten rondom social media marketing met betrekking tot influencer
marketing worden behandeld. Denk hierbij aan het volgende: Hoe kom je in contact met een
influencer? Hoe vind je een toepasselijke influencer voor jouw bedrijf en wat voor soorten
influencers zijn er? Hoe kunnen influencers ingezet worden en op welke sociale media
kanalen?

AI-driven SEO

CTH 4.125

Ondervind hoe kunstmatige intelligentie de toekomst is van zoekmachineoptimalisatie (SEO). In onze sessie duiken we dieper in op het concreet gebruik van AI om SEO-strategieën te verbeteren en zoekmachineprestaties te optimaliseren voor marketeers. Van AI-aangedreven zoekwoordonderzoek tot het genereren van geoptimaliseerde content en het anticiperen van algoritmes. We verkennen praktische toepassingen die de concurrentie voorblijven en de online zichtbaarheid vergroten. Mis deze kans niet om de nieuwste inzichten en technologieën te ontdekken die jouw marketingstrategie naar een hoger niveau tillen.

De toekomst van marketing automation

CTH 2.004

Wilt u ontdekken hoe marketingautomatisering uw bedrijf naar nieuwe hoogten kan brengen? Marketingautomatisering is in opkomst en heeft een grote impact op bedrijven in allerlei sectoren. Het is een krachtige tool die u helpt om slimmer te werken, sterkere relaties met klanten op te bouwen en uw omzet te verhogen. Als u deze kansen niet wilt missen en voorop wilt blijven lopen in uw branche, dan is ons komende evenement perfect voor u.

Beyond Reality: Het Tijdperk van Meeslepende Virtuele Ervaringen

CTH 2.012

Ben je klaar om de grenzen van de realiteit te overstijgen en een nieuwe dimensie van leren te ontdekken? Dan is onze sessie, “Beyond Reality: Het Tijdperk van Meeslepende Virtuele Ervaringen”, speciaal voor jou!

Unlocking the Power of Influencer Marketing and User Generated Content

CTH 2.058

Ben je klaar om de geheimen te ontdekken achter de meest impactvolle marketingstrategieën van vandaag? Onze sessie, “Unlocking the Power of Influencer Marketing and User Generated Content,” neemt je mee op een spannende reis door de wereld van digitale marketing. Dit is geen gewone presentatie – dit is een kans om jouw marketingstrategieën naar nieuwe hoogten te tillen.

Bingewatchen naar succes – social mediamarketing voor iedereen

CTH 2.100

Stel je voor dat je de nieuwste inzichten en strategieën in social media marketing ontdekt op een manier die zo boeiend is als je favoriete Netflix-serie. Welkom bij onze unieke bingewatch-sessie, waar we je meenemen op een meeslepende reis door de spannende wereld van social media marketing.