Selecteer een pagina

Weergaven navigatie

Evenement weergaven navigatie

Vandaag

Versla al je concurrenten met een hogere conversie!

Lokaal: FMB 2.058

Één van de belangrijkste termen in de wereld van verkoop, conversie. Bedrijven besteden jaarlijks miljoenen aan onderzoek om hun conversie te verhogen. In de wereld van beginnende marketeers is het cruciaal om te weten te komen welke factoren de conversie verhogen van een website.

You’re Irrelevant!!! Find out why

Lokaal: FMB 2.008

Hedendaags verandert de technologie van de customer journey razendsnel en worden degene die deze veranderingen niet kunnen bijbenen; irrelevant.

SEO, Success, Engineered Overtime

Lokaal: FMB 2.055

Het genereren van organisch verkeer op een website is van groot belang in de online wereld. SEO is een goed hulpmiddel waarmee jij je omzet kan verhogen. In deze workshop geven we jou de tools en kennis om dit te realiseren.

E-commerce tips en tricks voor jouw conversie optimalisatie

Lokaal: FMB 2.087

Conversie optimalisatie. We hebben er allemaal wel mee te maken. Wat is nou de meest effectieve manier om van een lead een klant te maken? Is dit het gebruik van social media, marketing automation, content of een combinatie van alle 3?

Social media marketing en conversie optimalisatie

Lokaal: FMB 2.087

Social media en conversie optimalisatie, twee begrippen die bij ieder bedrijf de revue passeren. Maar het social medialandschap is aan het veranderen door de opkomst van apps als TikTok. Dit soort veranderingen maken het lastig voor online marketeers om goed in te spelen op de behoeftes van de beoogde doelgroep, met name Gen Z.

Meer grip op jouw data

Lokaal: FMB 2.079

Veel bedrijven hebben talloze data, maar weten niet wat zij hiermee moeten. Stilstaan is achteruitgaan in de wereld van data gedreven business. Als bedrijf is het cruciaal om bij te blijven in de snelle veranderende online wereld.

GR0WTH #ING for dummies

Lokaal: FMB 2.008

Waarom kost het zoveel geld om je bedrijf groter te laten worden op het internet? Wist je dat dit helemaal geen geld hoeft te kosten? Alle tools liggen binnen handbereik! Kom bij ons langs als je meer wilt weten over onze strategie voor een snel en organisch groeiend bedrijf, kortom: GROWTH HACKING.

Influencer marketing: Een goudmijn voor bedrijven

Lokaal: FMB 2.083

Social media is niet meer weg te denken uit ons leven, sterker nog; het is ons leven. Wist je dat we gemiddeld bijna 2 uur per dag op social media zitten? Elk aspect uit ons leven wordt tegenwoordig online beïnvloed. Denk aan producten die je koopt op het internet. Influencers spelen daar tegenwoordig een hele grote rol. Maar wat zijn influencers dan nou eigenlijk? En waarom hebben zij nu zo een grote macht binnen de marketingwereld?

Converteren met je blog doe zo!

Lokaal: FMB 2.055

Heb jij er moeite mee om je blogs te laten converteren? Wij helpen je graag op weg! Tegenwoordig kiezen veel bedrijven ervoor om blogs te schrijven.

The Future reality

Lokaal: FMB 2.030

Virtual reality neemt de wereld over! In alle hoeken van onze samenleving zien we VR opkomen. De kracht en de toepassing ervan is in elke branche anders. In deze Webinar laten we zien wat de mogelijkheden zijn, nu en in de toekomst, van VR in educatie, sport en marketing.

Let’s Go Viral: Een TikTok Masterclass

Lokaal: FMB 2.058

Toekomstige Tiktokkers opgelet!
Ben jij een (startende) ondernemer, een ambitieuze student met ondernemingsplannen of gewoon iemand met veel interesse in TikTok? Dan is deze masterclass the place to be!

Wat kan mobile marketing en virtual marketing betekenen voor uw organisatie?

Lokaal: FMB 2.067

Ben jij benieuwd wat de impact van mobile marketing en virtuele marketing kan bijdragen aan de winstgevendheid van jouw bedrijf? Kom dan naar het congres/seminar waarin we ingaan op de mogelijkheden die mobile marketing en virtuele marketing kunnen bieden voor jouw organisatie.