Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Connect & Influence

november 23, 2023 @ 5:30 pm - 6:30 pm

Over de sessie

In de sessie gaan alle aspecten rondom social media marketing met betrekking tot influencer marketing worden behandeld. Denk hierbij aan het volgende: Hoe kom je in contact met een influencer? Hoe vind je een toepasselijke influencer voor jouw bedrijf en wat voor soorten influencers zijn er? Hoe kunnen influencers ingezet worden en op welke sociale media kanalen?

Het congres over social media marketing in combinatie met influencer marketing is bestemd voor een breed publiek. Hieronder zijn enkele voorbeelden:

– Marketeers en ondernemers die hun kennis willen verbreden over de nieuwste trends en ontwikkelingen in social media en influencer marketing.
– Ondernemers die hun bedrijf willen laten groeien en dit willen doen door middel van social media en influencers.
– Studenten die geïnteresseerd zijn in het vakgebied en inzicht willen krijgen in de theoretische en praktische aspecten van deze marketingbenaderingen.
– Iedereen die geïnteresseerd is in social media en nieuwsgierig is naar de impact van influencers op sociale platforms.

Na deelname aan dit congres ben je op de hoogte van de meest recente trends en waardevolle inzichten met betrekking tot deze twee vormen van online marketing. Je zult ook ontdekken hoe je als digital marketeer of ondernemer het beste gebruik kunt maken van influencer marketing.

SPREKERS

Wij stellen ons even voor

Dave van Dieren, Lars Beekman, Laurène Tjon Ling Kong en Jazlynn Feurich

Dave van Dieren, Lars Beekman, Laurène Tjon Ling Kong en Jazlynn Feurich

Gegevens

Datum:
november 23, 2023
Tijd:
5:30 pm - 6:30 pm

Locatie

CTH 2.102