Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Unlocking the Power of Influencer Marketing and User Generated Content

november 23, 2023 @ 6:30 pm - 7:30 pm

Over de sessie

Hey jij,

Ben je klaar om de geheimen te ontdekken achter de meest impactvolle marketingstrategieën van vandaag? Onze sessie, “Unlocking the Power of Influencer Marketing and User Generated Content,” neemt je mee op een spannende reis door de wereld van digitale marketing. Dit is geen gewone presentatie – dit is een kans om jouw marketingstrategieën naar nieuwe hoogten te tillen.

Waarom moet je deze sessie bijwonen?

Als je je afvraagt hoe je jouw merk op een dieper niveau kunt laten resoneren, ben je hier aan het juiste adres. Influencer marketing en User Generated Content (UGC) zijn de heetste trends in de branche, en we gaan je laten zien waarom.

Deze sessie is bedoeld voor marketeers, ondernemers en iedereen die geïnteresseerd is in het versterken van de band met hun doelgroep. Het duurt slechts een uur, dus je hoeft niets anders mee te nemen dan je nieuwsgierigheid en enthousiasme.

Wat kun je verwachten?

Tijdens onze sessie gaan we dieper in op de kracht van influencer marketing en UGC. We onthullen geheimen van toonaangevende merken in verschillende sectoren, zodat je hun succes kunt repliceren. Leer hoe je de juiste influencers kiest, hoe je jouw klanten kunt betrekken bij het creëren van inhoud, en waarom authenticiteit de sleutel is tot succes.

Aan het eind van deze sessie ga je naar huis met:

– Inzichten in hoe je influencer marketing en UGC kunt inzetten voor jouw merk.

– Praktische tips om de betrokkenheid van je doelgroep te vergroten.

– Een duidelijk begrip van de ethiek in marketing.

Schrijf je in voor deze sessie als je klaar bent om de kracht van influencer marketing en UGC te ontketenen en je marketingstrategieën naar een hoger niveau te tillen. Mis dit niet!

Dus, waar wacht je op? Klik op die inschrijfknop en laten we samen de weg banen naar succes in een steeds digitalere wereld. We kunnen niet wachten om je te verwelkomen op onze sessie “Unlocking the Power of Influencer Marketing and User Generated Content.”

SPREKERS

Wij stellen ons even voor

Gegevens

Datum:
november 23, 2023
Tijd:
6:30 pm - 7:30 pm

Locatie

CTH 2.058