Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

AI-driven SEO

november 23, 2023 @ 5:30 pm - 6:30 pm

Over de sessie

Ondervind hoe kunstmatige intelligentie de toekomst is van zoekmachineoptimalisatie (SEO). In onze sessie duiken we dieper in op het concreet gebruik van AI om SEO-strategieën te verbeteren en zoekmachineprestaties te optimaliseren voor marketeers. Van AI-aangedreven zoekwoordonderzoek tot het genereren van geoptimaliseerde content en het anticiperen van algoritmes. We verkennen praktische toepassingen die de concurrentie voorblijven en de online zichtbaarheid vergroten. Mis deze kans niet om de nieuwste inzichten en technologieën te ontdekken die jouw marketingstrategie naar een hoger niveau tillen.

De Gedachte Achter Onze Sessie

Onze sessie heeft tot doel de deelnemers inzicht te geven in concrete manieren waarop AI kan worden ingezet om SEO-strategieën te verbeteren en zoekmachineprestaties te optimaliseren. We zullen dieper ingaan op AI-aangedreven toepassingen zoals zoekwoordonderzoek, contentoptimalisatie, technische SEO, en het monitoren van zoekresultaten. We willen niet alleen inspireren maar ook praktische inzichten bieden, zodat je na de sessie direct aan de slag kunt om jouw online zichtbaarheid te vergroten.

 

Het Programma

Onze sessie zal ongeveer 45 minuten duren. We beginnen met een overzicht van de fundamenten van AI in SEO en gaan vervolgens dieper in op specifieke subonderwerpen zoals contentoptimalisatie met behulp van AI-gegenereerde tekst en het belang van het begrijpen van zoekintentie en personalisatie. We zullen ook praktijkvoorbeelden delen van bedrijven die al succesvol AI inzetten voor hun SEO-strategieën.

 

Voor Wie Is Deze Sessie Bedoeld:

Onze sessie is bedoeld voor marketeers, SEO-specialisten, marketingprofessionals en studenten die hun kennis willen verbreden en hun vaardigheden willen aanscherpen met behulp van AI. Of je nu een beginner bent die nieuwsgierig is naar de mogelijkheden van AI in SEO, of een professional op zoek naar geavanceerde inzichten, deze sessie is geschikt voor iedereen die de waarde van AI in digitale marketing wil begrijpen en benutten.

 

In een wereld waarin online concurrentie steeds meer wordt, kan de juiste toepassing van AI het verschil maken. We nodigen je uit om deel te nemen aan onze sessie en te ontdekken hoe AI een gamechanger kan zijn in het verbeteren van jouw SEO-strategieën en zoekmachineprestaties. Samen kunnen we de digitale marketingwereld betreden met vertrouwen en voorop blijven lopen in deze snel veranderende omgeving.

 

Aan het einde van deze sessie ga je naar huis met concrete inzichten, praktische tips en de inspiratie om AI effectief in te zetten voor het verbeteren van jouw SEO-strategieën. Je zult de waarde van AI in digitale marketing beter begrijpen en klaar zijn om je nieuwe kennis toe te passen om jouw online zichtbaarheid te vergroten.

 

Mis deze kans niet om voorop te blijven lopen in de wereld van digitale marketing. Schrijf je nu in en bereid je voor op een inspirerende en informatieve sessie. Tot snel!

SPREKERS

Wij stellen ons even voor

Alanis Leckie

Alanis Leckie

Mauro Suitela

Mauro Suitela

Suze van Dalen

Suze van Dalen

Gegevens

Datum:
november 23, 2023
Tijd:
5:30 pm - 6:30 pm

Locatie

CTH 4.125