Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

De ins en outs van online PR

november 23, 2023 @ 5:30 pm - 6:30 pm

Over de sessie

Heb je wel eens gehoord van online PR? Of ben je benieuwd wat het precies inhoudt en waarom het zo nuttig is? Sluit dan aan tijdens onze informerende sessie waarin we jou in een mum van tijd omtoveren in een echte PR-kenner.

In de digitale wereld van tegenwoordig is online public relations een must voor ieder bedrijf. Public relations maakt het namelijk mogelijk een positief imago te creëren en op een effectieve manier een boodschap over te brengen naar jouw publiek. Naast dat de onlinewereld continue veranderd is het ook super toegankelijk voor concurrenten om zich online te profileren. Om het publiek voor jouw product of dienst te laten kiezen is het belangrijk om te weten wat werkt op het gebied van online PR. Zoals je merkt; veel om rekening mee te houden. Maar wij zijn er helderheid te scheppen! 

Tijdens deze sessie komen de volgende aspecten aan bod;

  • Wat is online PR?
  • De rol van influencer marketing en user generated content (UGC)
  • Het belang van de juiste content
  • Verschillende succesfactoren en -verhalen
  • Ins en outs kennisquiz

 

Voor jullie hebben wij een interactieve sessie gecreëerd waarbij je in ongeveer 45 minuten dus van alles te weten komt over de wereld van PR. Voor deze sessie is het handig om een opgeladen smartphone mee te nemen.

Ben jij benieuwd naar de veelzijdige aspecten van online PR en hoe je het nuttig kan maken? Meld je dan nu aan voor de ins en outs van online PR!

Wees er snel bij, er zijn maar 30 plekken 🙂 

 

SPREKERS

Wij stellen ons even voor

Esther Kodde

Esther Kodde

Kim van der Tang

Kim van der Tang

Natalie ten Sythoff

Natalie ten Sythoff

Gegevens

Datum:
november 23, 2023
Tijd:
5:30 pm - 6:30 pm

Locatie

CTH 2.012