Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

De toekomst van marketing automation

november 23, 2023 @ 6:30 pm - 7:30 pm

Over de sessie

Wilt u ontdekken hoe marketingautomatisering uw bedrijf naar nieuwe hoogten kan brengen? Marketingautomatisering is in opkomst en heeft een grote impact op bedrijven in allerlei sectoren. Het is een krachtige tool die u helpt om slimmer te werken, sterkere relaties met klanten op te bouwen en uw omzet te verhogen. Als u deze kansen niet wilt missen en voorop wilt blijven lopen in uw branche, dan is ons komende evenement perfect voor u.

Tijdens ons evenement nemen we u mee in de wereld van marketingautomatisering. We bieden informatieve sessies en praktische workshops, zodat u zowel de basisbeginselen als handige tips en trucs kunt oppikken. We bespreken onderwerpen zoals slimme campagnes, klantgerichte communicatie en hoe u efficiënter kunt werken. Dit evenement is waardevol voor marketeers, ondernemers en iedereen die interesse heeft in de toekomst van marketingautomatisering.

Na het evenement zult u een dieper inzicht hebben in hoe u marketingautomatisering kunt inzetten om uw bedrijf te laten groeien. U leert praktische strategieën om uw marketinginspanningen te verbeteren, de betrokkenheid van klanten te vergroten en uw rendement op investering te verhogen. Bovendien kunt u tijdens het evenement netwerken met professionals die uw passie voor marketing delen.

Mis deze kans niet! Schrijf u nu in voor ons evenement over de toekomst van marketingautomatisering en ontdek hoe u uw bedrijf naar een hoger niveau kunt tillen. We kijken ernaar uit u te verwelkomen en samen de wereld van marketingautomatisering te verkennen. Schrijf u vandaag nog in en begin aan uw reis naar een succesvolle marketingstrategie!

SPREKERS

Wij stellen ons even voor

Bas Brinkman

Bas Brinkman

Dani Brink

Dani Brink

Mitch Wesselse

Mitch Wesselse

Gegevens

Datum:
november 23, 2023
Tijd:
6:30 pm - 7:30 pm

Locatie

CTH 2.004