Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Reis door de wereld van de toekomst met augmented reality en virtual reality

november 23, 2023 @ 5:30 pm - 6:30 pm

Over de sessie

Augmented Reality, Virtual Reality, Mixed Reality – intrigerende concepten die steeds meer aanwezig zijn in ons dagelijks leven. Je hebt er waarschijnlijk al mee kennisgemaakt zonder het te beseffen. Denk aan ervaringen zoals Pokemon Go, de IKEA Place app en zelfs enkele bekende Snapchat-filters die gebruikmaken van AR-technologie. Zowel Augmented Reality als Virtual Reality blijven zich ontwikkelen en worden steeds veelzijdiger in hun toepassingen. Tijdens onze sessie delen we tips en tricks over hoe je AR en VR kunt inzetten voor diverse doeleinden, met voorbeelden uit diverse perspectieven.

De technologie evolueert voortdurend. Hoe kun je op de hoogte blijven en AR en VR in je voordeel laten werken? Daar geven wij je antwoord op!

Aangezien de meeste mensen visueel zijn ingesteld, bieden we je ook de mogelijkheid om een virtuele stap te zetten in de wereld van VR en om AR-voorbeelden met je smartphone te ervaren.

Deze sessie is toegankelijk voor iedereen, zonder vereiste voorkennis. Wij verzorgen AR- en VR-brillen, en je kunt deelnemen aan de AR-ervaring met jouw eigen smartphone. Sluit je bij ons aan en duik met ons in de toekomst van Augmented & Virtual Reality!

Deze sessie is jouw toegangspoort tot de toekomst, en iedereen is van harte welkom! Of je nu gepassioneerd bent door technologie en meer wilt weten over AR en VR, of je actief bent in een branche waar innovatie vereist is om klanten te betoveren, deze sessie heeft voor iedereen iets te bieden. Kom met een nieuwsgierige geest en vertrek met tal van nieuwe inzichten!

Na deze sessie ben je grondig geïnformeerd over Augmented en Virtual Reality, en ben je in staat om deze technologieën strategisch in te zetten voor diverse doeleinden, variërend van marketing tot maatschappelijke impact. Je ontvangt praktische tips en voorbeelden, en je krijgt de kans om AR en VR zelf te ervaren, wat je waardevolle inzichten kan verschaffen in de mogelijkheden van deze technologieën. Kortom, je stapt de toekomst binnen met een diepgaand begrip van AR en VR en hoe je ze kunt gebruiken om te innoveren en te groeien!

SPREKERS

Wij stellen ons even voor

Myla Gunsing

Myla Gunsing

Sophie Huisman

Sophie Huisman

Gegevens

Datum:
november 23, 2023
Tijd:
5:30 pm - 6:30 pm

Locatie

CTH 2.100