Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

De Toekomst van Conversie: AI-Revolutie voor Websites en Webshops

november 23, 2023 @ 5:30 pm - 6:30 pm

Over de sessie

In een wereld waarin digitale aanwezigheid cruciaal is voor het succes van bedrijven, staat kunstmatige intelligentie (AI) op het punt om een revolutie teweeg te brengen in de manier waarop we online zakendoen. Stel je een scenario voor waarin je website of webshop niet alleen bezoekers aantrekt, maar ze ook betoverd en geïnspireerd achterlaat. Dat is precies wat AI kan bereiken. Woon op 23 november 2023 onze sessie bij, waarin we dieper zullen ingaan op hoe kunstmatige intelligentie kan worden ingezet om de conversieratio van jouw website of webshop te verbeteren.

In het hart van onze presentatie staat de vraag: “Hoe kan kunstmatige intelligentie (AI) worden ingezet om de conversieratio van een website of webshop te verbeteren, en welke concrete voordelen kan dit opleveren voor bedrijven en gebruikers?”. De sessie is open voor: ondernemers met webshops, personen die in de digitale marketingbranche werken en ook voor personen die geïnteresseerd zijn in het onderwerp AI. De sessie zal ongeveer 45 minuten duren. Voor de sessie hoeft de bezoeker niet iets mee te nemen.

Na het bijwonen van onze presentatie krijgt het publiek een inzicht in de mogelijkheden van kunstmatige intelligentie om de conversieratio van een website of webshop te versterken. De bezoekers ontdekken hoe AI ingezet kan worden om beter te voldoen aan de behoeften van bezoekers en klanten, en daarmee zakelijke doelen te bereiken. Het potentieel van AI is enorm, en met de juiste benadering kan niet alleen de conversieratio verhoogd worden, maar ook de algehele gebruikerservaring.

SPREKERS

Wij stellen ons even voor

Enes Varisli

Enes Varisli

Hasnain Butt

Hasnain Butt

Gegevens

Datum:
november 23, 2023
Tijd:
5:30 pm - 6:30 pm

Locatie

CTH 2.058