Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Je doelgroep aanspreken op maat: Zo werk personalisatie

november 23, 2023 @ 5:30 pm - 6:30 pm

Over de sessie

In een wereld die steeds meer gedreven wordt door data, is het cruciaal voor professionals om te begrijpen hoe big data en personalisatie hand in hand gaan om krachtige klantervaringen te creëren. Wij nodigen je uit voor een speciale presentatie die big data en personalisatie makkelijk én toegankelijk maakt.

Wat kun je verwachten?

Inzicht in Big Data: Wat is het precies en waarom is het zo invloedrijk in het huidige bedrijfsleven?

De Kunst van Personalisatie: Hoe bedrijven gegevens gebruiken om op maat gemaakte ervaringen te creëren die klanten aanspreken.

Best Practices en Casestudy’s: Mooie voorbeelden van bedrijven die big data en personalisatie hebben geïntegreerd. We beloven: we delen de gevolgen voor het bedrijf én natuurlijk de consument. Wie komt er als winnaar uit de bus?

Netwerkmogelijkheden: Maak kennis met andere professionals die net zo nieuwsgierig zijn naar de mogelijkheden van big data en personalisatie.

Waarom doen wij dit?

Ons doel is om de talloze mogelijkheden van personalisatie in simpele taal te presenteren. We willen dit onderwerp behapbaar maken. Big data is actueel en belangrijk binnen het bedrijfsleven. Handig dus om bepaalde principes te begrijpen!

Of je nou nieuw bent in de wereld van big data of al enige kennis hebt, deze presentatie biedt waardevolle inzichten en kennis voor iedereen. We hopen je daar te zien!

SPREKERS

Wij stellen ons even voor

Bas Bloemers

Bas Bloemers

Gyan Kleuters

Gyan Kleuters

Mitchel Dijkhuizen

Mitchel Dijkhuizen

Tim Zijlstra

Tim Zijlstra

Gegevens

Datum:
november 23, 2023
Tijd:
5:30 pm - 6:30 pm

Locatie

CTH 4.004