Selecteer een pagina

Weergaven navigatie

Evenement weergaven navigatie

Vandaag

Laatste afgelopen Evenementen

Unlocking Minds: De Psychologie achter Mobile Marketing

CTH 2.102

Mobile marketing, een begrip waar we niet meer omheen kunnen. De meeste bedrijven denken zelfs mobile first, waarbij ze mobile boven desktop verkiezen. Hoe krijg je mobile marketing perfect? Hoe kruip je in het hoofd van de gehaaste consument?

Content toepassen voor startups: hoe creëer je een contentmarketingstrategie?

CTH 4.004

In de wereld van start-ups, waar competitie hoog is en middelen vaak beperkt zijn, is het vinden van effectieve manieren om op te vallen en te groeien van cruciaal belang. Een van de meest krachtige instrumenten die een start-up kan hebben, is contentmarketing. Het is niet langer alleen een optie voor grote gevestigde merken, maar het is een strategische noodzaak geworden voor start-ups die willen groeien in het digitale tijdperk.

Virtueel kijkje in jouw toekomstige woning

CTH 4.121

Het is jou vast niet ontgaan dat het vinden van een nieuwe woning in deze tijd steeds moeilijker is. Er komen dan ook veel ongemakken bij kijken en één daarvan is dat je voordat je een woning bezoekt enkel foto’s ziet. Deze zijn natuurlijk vanuit de perfecte hoek genomen waardoor jouw mening vaak alweer anders is als je die woning daadwerkelijk in stapt. Dit kost dan ook veel extra geld, moeite en tijd. Geld, moeite en tijd die jij als student of jong volwassene natuurlijk veel beter zou kunnen besteden.