Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Hoe AI jouw blik op digital marketing verandert!

november 23, 2023 @ 6:30 pm - 7:30 pm

Over de sessie

Welkom! Wij zijn Menno Gerritse, Steen Liefting en Len Dijkstra, studenten Commerciële Economie met een specialisatie in Digital Marketing. We zijn verheugd om jullie uit te nodigen voor een bijzonder evenement dat de toekomst van digitale marketing zal onthullen. Op 23 november organiseren we een informatief congres dat gewijd is aan de invloed van kunstmatige intelligentie op de digitale marketingwereld.

In een wereld waarin technologie voortdurend evolueert, staat de digitale marketingindustrie voor een revolutionaire verandering. Kunstmatige intelligentie transformeert de manier waarop marketeers denken, strategieën ontwikkelen en doelgroepen benaderen. Dit congres is jouw kans om deze verandering van dichtbij te ervaren en te begrijpen hoe AI jouw kijk op digitale marketing zal veranderen.

Onze sessie biedt een diepgaande verkenning van geavanceerde AI-tools en hoe deze de digitale marketingpraktijk transformeren. We zullen praktische voorbeelden delen, variërend van geautomatiseerde advertentieoptimalisatie tot doelgroepanalyse op basis van machine learning. De sessie is ontworpen voor studenten, docenten en professionals die geïnteresseerd zijn in de toekomst van digitale marketing. De sessie duurt ongeveer een uur en het enige wat je mee hoeft te nemen is een open mindset!

Aan het eind van deze sessie ga je naar huis met:

  1. Diepgaand begrip van geavanceerde AI-tools in digitale marketing.
  2. Praktische kennis over het implementeren van AI-strategieën in je marketingcampagnes.
  3. Inzicht in hoe AI de efficiëntie en effectiviteit van digitale marketing verbetert.

Mis deze unieke kans niet om de toekomst van digitale marketing te verkennen met de kracht van kunstmatige intelligentie. Schrijf je vandaag nog in voor onze sessie en ontdek hoe AI jouw perspectief op digitale marketing zal veranderen.

We kijken ernaar uit om jullie te verwelkomen op ons congres en samen de grenzen van digitale marketing te verleggen met de kracht van AI!

Met vriendelijke groet,

Menno, Len & Steen

SPREKERS

Wij stellen ons even voor

Steen Liefting

Steen Liefting

Menno Gerritse

Menno Gerritse

Len Dijkstra

Len Dijkstra

Gegevens

Datum:
november 23, 2023
Tijd:
6:30 pm - 7:30 pm

Locatie

CTH 4.004