Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Virtueel kijkje in jouw toekomstige woning

november 23, 2023 @ 7:30 pm - 8:30 pm

Over de sessie

Het is jou vast niet ontgaan dat het vinden van een nieuwe woning in deze tijd steeds moeilijker is. Er komen dan ook veel ongemakken bij kijken en één daarvan is dat je voordat je een woning bezoekt enkel foto’s ziet. Deze zijn natuurlijk vanuit de perfecte hoek genomen waardoor jouw mening vaak alweer anders is als je die woning daadwerkelijk in stapt. Dit kost dan ook veel extra geld, moeite en tijd. Geld, moeite en tijd die jij als student of jong volwassene natuurlijk veel beter zou kunnen besteden.

Gelukkig zijn er een hoop nieuwe technologieën die dit natuurlijk veel makkelijker kunnen maken. Kom daarom “letterlijk” een kijkje nemen bij onze sessie om te ervaren hoe woningen eruit zien via een Virtual Reality bril. Door dit te ervaren zul jij, na het bijwonen van onze sessie, een woning niet meer gaan bezichtigen zonder dit eerst te hebben gezien aan de hand van een Virtual Reality bril. De sessie duurt zo lang als jij wilt en hoe nieuwsgierig jij bent er zijn genoeg woningen die je in de virtuele wereld kunt bekijken en er is ook heel veel informatie die je van ons kunt leren.

Wat kun je verwachten tijdens de sessie? 

Tijdens deze sessie zal je voornamelijk bestaande woningen kunnen bekijken. Het is geen ontwerptool waarmee je je eigen huis vanaf nul kunt creëren. In plaats daarvan is het bedoeld om je een beter beeld te geven van bestaande huizen en hoe ze eruitzien, wat je kan helpen bij het maken van een weloverwogen keuze bij het zoeken naar een nieuwe woning.

Je kunt mogelijk kiezen uit appartementen, eengezinswoningen, villa’s, en andere soorten woningen. Dit geeft je een brede indruk van de beschikbare opties op de markt.

Aan het eind van deze sessie heb jij kennis van de virtuele wereld en hoe dit het zien van woningen jou nu of in de toekomst zou kunnen helpen. Kortom na deze sessie kan jij niet meer zonder! De duur van de sessie is 30 minuten. Tijdens deze periode kun je verschillende woningen in Virtual Reality verkennen en een beter beeld krijgen van hoe deze technologie je kan helpen bij het zoeken naar een nieuwe woning.

Schrijf je dus in voor deze sessie als jij meer tijd en geld wil besparen tijdens het zoeken naar een nieuwe woning.

SPREKERS

Wij stellen ons even voor

Calvin Kwok

Calvin Kwok

Julius van der Goes

Julius van der Goes

Khunsha Khan

Khunsha Khan

Viënna Reder

Viënna Reder

Gegevens

Datum:
november 23, 2023
Tijd:
7:30 pm - 8:30 pm

Locatie

CTH 4.121