Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

E-mail Marketing Automation voor beginners: til jouw e-mails naar een hoger niveau!

november 23, 2023 @ 7:30 pm - 8:30 pm

Over de sessie

In een wereld waarin digitale communicatie een centrale rol speelt, is het begrijpen en beheersen van marketing automation binnen emailmarketing van groot belang. Stel je voor dat je in staat bent om je klanten op het juiste moment persoonlijke en relevante e-mails te sturen, zonder daar uren aan te besteden. Wij gaan je uitleggen hoe jij binnen enkele stappen marketing automation in kan zetten binnen emailmarketing met als resultaat loyalere klanten en hogere conversie.

Inhoud van de sessie:

Tijdens deze sessie gaan we dieper in op de gedachte achter het inzetten van marketing automation in emailmarketing. Wat zijn de valkuilen? Welke data van klanten heb je nodig? Hoe kan je de effectiviteit hiervan meten? Op deze vragen zullen wij antwoord geven, ook laten we enkele succesverhalen zien. Na deze uitleg ben jij in staat om emailmarketinginspanningen te optimaliseren met als resultaat loyale klanten en een hogere conversie. Deze sessie is bedoeld voor ondernemers binnen het mkb die willen starten of startend zijn met het opzetten van email marketing automation. Binnen drie kwartier weet jij hoe je marketing automation in kan zetten in je e-mails naar klanten. 

Wat heb je geleerd aan het einde van de sessie?

  • Wat zijn de valkuilen van het automatiseren van emailmarketing?
  • Welke data van klanten heb je nodig voor segmentatie?
  • Hoe kan je de effectiviteit van email marketing automation meten?
  • Leer van de succesverhalen van anderen.

Mis deze kans niet om je e-mails naar een hoger niveau te tillen en je bedrijf te laten groeien! Graag zien we jou op 23 november als je wilt leren hoe marketing automation binnen emailmarketing jouw mailcampagnes kan veranderen!

SPREKERS

Wij stellen ons even voor

Denzel van Tent

Denzel van Tent

Isabeau van Baaren

Isabeau van Baaren

Lisa Hooijschuur

Lisa Hooijschuur

Rosella Woudhuizen

Rosella Woudhuizen

Gegevens

Datum:
november 23, 2023
Tijd:
7:30 pm - 8:30 pm

Locatie

CTH 2.058