Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Digital eXperience: The AI, VR, AR Revolution

november 23, 2023 @ 7:30 pm - 8:30 pm

Over de sessie

Hey Digital specialist,

Ben jij klaar om de toekomst van B2B en MKB-contentmarketing te ontdekken? Tijdens deze workshop nemen wij je mee op een boeiende reis door de wereld van Artificial Intelligence (AI), Augmented Reality (AR) en Virtual Reality (VR) en laten we je zien hoe je deze interessante technologieën optimaal kan inzetten voor jouw bedrijf.

Stel je voor dat je jouw contentmarketingstrategie kunt versterken door slimme AI-tools te gebruiken om gepersonaliseerde inhoud te creëren die jouw B2B- of MKB-klanten echt aanspreekt. Ontdek binnen 45 minuten hoe AR en VR deuren openen naar interactiviteit en betrokkenheid die je nog nooit eerder hebt gezien.

Wij als experts zullen je begeleiden door praktische voorbeelden en casestudy’s van bedrijven die al grote successen hebben behaald door AI, AR en VR te integreren in hun contentmarketing. Je zult inzicht krijgen in de concrete stappen die je kunt nemen om jouw bedrijf naar het volgende niveau te tillen.

Dus, ben jij klaar om te leren hoe je de kracht van technologie kunt benutten om jouw B2B- of MKB-contentmarketing naar nieuwe hoogten te brengen, mag je deze presentatie écht niet missen. Schrijf je nu in en sluit aan bij ons voor een inspirerende avond vol kennis, interactie, discussie en praktische inzichten. Let op: Er zijn een beperkt aantal VR-brillen beschikbaar.

Na deze workshop ga je naar huis met nieuwe concrete strategieën voor je contentmarketingstrategie, inspiratie van casestudy’s van bedrijven die met succes deze technologieën hebben gebruikt en natuurlijk nieuwe inzichten van AI/AR/VR door onze geweldige workshop die tijdens de sessie wordt gegegeven :).

Kom met ons mee en ontdek de wereld van AI/AR/VR op het gebied van contentmarketing. Schrijf je vandaag nog in en bereid je voor op een ervaring die jouw bedrijf vooruit zal helpen!

 

SPREKERS

Wij stellen ons even voor

Anniek Bond

Anniek Bond

Kelly Schilder

Kelly Schilder

Lynn Buitendam

Lynn Buitendam

Kevin Sier

Kevin Sier

Gegevens

Datum:
november 23, 2023
Tijd:
7:30 pm - 8:30 pm

Locatie

CTH 2.012