Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Content toepassen voor startups: hoe creëer je een contentmarketingstrategie?

november 23, 2023 @ 7:30 pm - 8:30 pm

Over de sessie

In de wereld van start-ups, waar competitie hoog is en middelen vaak beperkt zijn, is het vinden van effectieve manieren om op te vallen en te groeien van cruciaal belang. Een van de meest krachtige instrumenten die een start-up kan hebben, is contentmarketing. Het is niet langer alleen een optie voor grote gevestigde merken, maar het is een strategische noodzaak geworden voor start-ups die willen groeien in het digitale tijdperk.

Tijdens de sessie hebben wij als doel start-ups de essentiële kennis en praktische inzichten te bieden die ze nodig hebben om effectief gebruik te maken van contentmarketing als een strategisch instrument in hun bedrijfsstrategie. De sessie zal deelnemers in staat stellen om de kracht van content te begrijpen en hoe ze deze kunnen benutten om hun merkbekendheid te vergroten, leads te genereren, klanten te betrekken en uiteindelijk groei te stimuleren.
Gedurende een uur gaan bezoekers leren hoe ze een contentstrategie schrijven, content creëren en hoe ze content efficiënt verspreiden. Tot slot nemen de bezoekers deel aan een eindopdracht; het schrijven van een contentstrategie voor een bekend merk.

Deze sessie is bedoeld om deelnemers te voorzien van de kennis en hulpmiddelen die ze nodig hebben om contentmarketing te benutten om hun start-up te laten groeien en succes te behalen in een competitieve markt.

Wil je alle ins-en-outs leren van contentmarketing toepassen in start-ups? Schrijf je dan nu in!

SPREKERS

Wij stellen ons even voor

Daan Kessler

Daan Kessler

Daan Preijde

Daan Preijde

Ischa Macnack

Ischa Macnack

Maximiliaan Robijns

Maximiliaan Robijns

Gegevens

Datum:
november 23, 2023
Tijd:
7:30 pm - 8:30 pm

Locatie

CTH 4.004