Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Wat kan mobile marketing en virtual marketing betekenen voor uw organisatie?

november 17, 2022 @ 7:30 pm - 8:30 pm

Over de sessie

Ben jij benieuwd wat de impact van mobile marketing en virtuele marketing kan bijdragen aan de winstgevendheid van jouw bedrijf? Kom dan naar het congres/seminar waarin we ingaan op de mogelijkheden die mobile marketing en virtuele marketing kunnen bieden voor jouw organisatie.

Binnen mobile marketing liggen ontzettend veel kansen die bij kunnen dragen aan de winstgevendheid van een organisatie. Dit onderwerp is vrij nieuw binnen de marketingwereld en heeft dan ook weer een samenhang met het begrip “growth hacking”. Meer dan 70% van de Nederlanders beschikt en gebruikt dagelijks zijn mobiele telefoon. De drempel om dit middel in te zetten is om deze reden bizar laag en toegankelijk. Binnen het congres/seminar gaan we in op de verschillende growth hacking middelen binnen mobile marketing die winstgevendheid voor uw organisatie kunnen garanderen. We zullen ingaan op de B2C en B2B markt, de juiste middelen om toe te passen en hoe dit er dan daadwerkelijk uitziet.

Verder gaan we in op virtuele marketing. Ben jij benieuwd naar de trends die spelen op dit moment binnen dit onderwerp? Tijdens het congres/seminar zullen wij ingaan op verschillende trends binnen dit onderwerp die van belang kunnen hebben voor uw organisatie. We zullen laten welke voordelen AR (augmented reality) en VR (virtual reality) kunnen brengen binnen uw B2B of B2C organisatie.

Nu de drempel zo laag is en de populariteit zo hoog is rondom deze onderwerpen is het essentieel dat u de concurrentie voor blijft! Benieuwd hoe mobile marketing en virtual marketing kan worden toegepast in de marketingstrategie van uw organisatie? Mis dit niet!

Tot snel!

SPREKERS

Wij stellen ons even voor

Sven Fassaert

Sven Fassaert

Sem Boots

Sem Boots

Tommy Boekhoff

Tommy Boekhoff

Jesse Behouden

Jesse Behouden

Gegevens

Datum:
november 17, 2022
Tijd:
7:30 pm - 8:30 pm

Locatie

Lokaal: FMB 2.067